Sagt om oss.

Här följer kommentarer från några av våra nöjda besökare:
 

Safiye Akillioglu

“Jag tycker att detta museum var fantastiskt! Utställningarna berörde mig mer än jag hade väntat mig och både café och personal var väldigt trevliga. Jag kan rekommendera vem som helst att besöka detta museum, oavsett om man är en van eller mer ovan museibesökare!”

 

Anethe Ljunggren

“Abecita har väldigt trevlig personal och jag tycker om lokalerna – det är gemytligt med en gammal fabrikslokal som man har lyckats göra till ett trivsamt, modernt och välkomnande museum! Utställningarna håller hög kvalitet och berör – museet driver verkligen utveckling framåt vad gäller fotografisk konst. Vi tar gärna dit gäster från andra delar av Sverige när vi har besök, det är alltid väldigt uppskattat!”

 

Bengt-Göran Johansson

“Abecita har alltid utställningar av mycket hög kvalitet, både vad gäller museets egen samling och de temporära utställarna. Ta dig gärna tid att se både deras fotokonst och grafiska konst som imponerar stort! Detta museum är väl värt en utflykt till kulturstaden Borås.”

 

Kristine Boström

“Varje gång jag besöker museet blir jag positivt överraskad och inspirerad av konstverken som ställs ut. De visar alltid en imponerande variation av konstnärer på museets olika våningar. Jag gillar att titta i museishopen efter varje besök och jag känner mig alltid välkommen tillbaka av den fina personalen.”