Utveckla ditt fotografi.

Välkommen till Abecita Photo Academy – en kreativ plats för alla som är intresserade av fotografi. På Abecita Photo Academy får du chansen att utveckla ditt fotointresse, både tekniskt och konstnärligt.

Här kan du anmäla dig till fotokurser, hitta nya inspirationskällor och diskutera erfarenheter med professionella fotografer och andra som delar din passion.

 

Workshops

I våra workshops får du tips och träning av nationellt och internationellt kända fotografer med sitt eget specialområde och är en unik chans för dig att utvecklas och få inspiration från olika typer av fotografering. Våra workshops vänder sig till dig som redan behärskar din digitala systemkamera och de innehåller både teoretisk kunskap och praktiska övningar.

Kurser

Här får du lära dig hur du behärskar din digitala systemkamera i olika fotograferingssituationer. Kurserna i digital systemkamera passar dig som vill lära dig fotografering från grunden eller kanske redan har viss vana med kameran i hand.

Kursledare är fotograf Bo Hellemar som har en gedigen erfarenhet av att förmedla praktiska kunskaper på ett inspirerande sätt. Våra kurser och workshops utgår alltid från museet.