Annica Eklund – Untold Stories

24 januari - 19 maj 2019

Annica Eklunds konst är mångfacetterad. Hon beskriver sig själv som en kreativ visionär. ”Jag har ofta en tanke och bild i huvudet, men det är ändå alltid i det flyktiga ögonblicket som allting händer och jag skapar av de möjligheter som strömmar förbi. Jag är själv ingen drömmare. Jag driver på och får saker att hända, men i mina bilder vill jag närma mig det subtila och magiska som jag älskar med drömmens värld. Jag är nyfiken. På människor och deras inre liv. Med kameran kommer jag nära. Att ana någons historia eller tanke utifrån ett uttryck, ett ögonkast, en känsla, det är många gånger det jag tar fäste på och bygger vidare från. Alla bär vi på berättelser. De vi väljer att berätta och de vi väljer att dölja. Untold Stories är fångade ögonblick, frilagda drömmar, en explosion av känslor. Untold Stories är min berättelse.