Fotokvällar

Museet anordnar inspirerande fotokvällar där du träffar aktuella fotografer som under två timmar håller föredrag med bildvisning och frågestund.

Tid: 18.30-20.30, kostnad: 150 kr

Läs mer nedan om aktuella fotokvällar och anmäl er!

Museet håller, före fotokväll, öppet till kl 18.30 så att du som besökare har chans att se utställningar i samband med en fotokväll. Kom tidigt så att du hinner se utställningen innan föredraget börjar!


Eric Cung – fotokväll med resor, sagolika platser och en annorlunda twist.

19 oktober 2023 kl 18.30-20.30

Eric Cung är aktuell med utställningen ”Lost in (m)orbital thoughts” på Abecita och kommer också att hålla en fotokväll där han berättar om sitt intressanta och annorlunda resefotograferande. Bilderna är semesterbilder, men med en annorlunda tvist som gränsar till performance-konst. Bilderna adresserar selfie-turismen, men tar också upp frågor om identitet, förklädnad och integritet. De kända landmärken, redan dokumenterade på en mängd olika sätt, som Eric visar får ett helt nytt perspektiv genom hans annorlunda presentation.

Under kvällen får vi veta mer om honom, hans fascinerande resor och om de bilder han skapar. Komiska ögonblick och tekniska utmaningar – detta är en kväll som inte får missas!

 

Var: Abecita Popkonst & Foto

När: Torsdag 19/10 kl 18.30- 20.00

Hur: Anmälan till info@abecitakonst.se senast 16/10

Pris: 150 kr, betalas i kassan vid ankomst.