Fotokvällar

Museet anordnar inspirerande fotokvällar där du träffar aktuella fotografer som under två timmar håller föredrag med bildvisning och frågestund.

Tid: 18.30-20.30, kostnad: 150 kr

Läs mer nedan om aktuella fotokvällar och anmäl er!

Museet håller, före fotokväll, öppet till kl 18.30 så att du som besökare har chans att se utställningar i samband med en fotokväll. Kom tidigt så att du hinner se utställningen innan föredraget börjar!


Fotokväll med Annica Eklund!

14 mars 2019 kl 18:30 - 20:30

På vår fotokväll med Annica Eklund får vi möta en person som inspirerar med sina livsval. Annica är en känd företagsledare men också en mycket kreativ person som tog ett steg tillbaka från VD-posten för att kunna följa sin passion – att fotografera och skapa bilder som berättar en historia!

Utställningen ”Untold stories” av Annica visas på Abecita Konstmuseum under tiden 24/1 – 19/5. Vi får se en annorlunda, kreativ och nyskapande utställning där olika sinnesstämningar leder oss igenom de olika fotografierna. På fotokvällen berättar Annica mer om hur hon arbetar och om sig själv som person. Missa inte kvällen med denna nytänkande och begåvade fotograf!