Fotokvällar

Museet anordnar inspirerande fotokvällar där du träffar aktuella fotografer som under två timmar håller föredrag med bildvisning och frågestund.

Tid: 18.30-20.30, kostnad: 150 kr

Läs mer nedan om aktuella fotokvällar och anmäl er!

Museet håller, före fotokväll, öppet till kl 18.30 så att du som besökare har chans att se utställningar i samband med en fotokväll. Kom tidigt så att du hinner se utställningen innan föredraget börjar!


Fotokväll med Åsa Sjöström

25 oktober 2018 kl 18.30

Kom och lyssna på Åsa Sjöström som ger oss en unik insyn i sin vackra och berörande utställning ”Att synliggöra de osynliga”!

Fotografen Åsa Sjöström, vinnare av Lars Tunbjörkstiftelsens pris, ställer ut på Abecita Konstmuseum med sina starka foton i en utställning som heter ”Att synliggöra de osynliga”. Den del av utställningen som heter ”Silent Land” kommer direkt från Fotografiska i Stockholm men vi visar också andra delar av Åsas arbete så som ”Witchcamp”, ”Jag är barn” och ”Secret camps” – allt samlat i en enda utställning hos oss.

På fotokvällen kommer vi att få höra Åsa berätta mer om sina fotoprojekt och om historierna och människorna bakom bilderna. Åsas utställning handlar bland annat om utsatthet hos kvinnor och barn och är mycket aktuell. Hennes berättelser är personliga, inspirerande och tänkvärda!