Fotokvällar

Museet anordnar inspirerande fotokvällar där du träffar aktuella fotografer som under två timmar håller föredrag med bildvisning och frågestund.

Tid: 18.30-20.30, kostnad: 150 kr

Läs mer nedan om aktuella fotokvällar och anmäl er!

Museet håller, före fotokväll, öppet till kl 18.30 så att du som besökare har chans att se utställningar i samband med en fotokväll. Kom tidigt så att du hinner se utställningen innan föredraget börjar!


Fotokväll med Dan Isaac Wallin

30 september 2021 kl 18.30-20.30
Vår fotokväll med Dan Isaac Wallin kommer att bjuda på inspiration, foto på hög nivå och en härlig stund tillsammans! Kom tidigt och se våra utställningar, sätt dig sedan tillrätta och lyssna på Dan Isaacs föredrag om sitt fotograferande och om sin utställning ”Silence speaks” på museet. Att fota landskap med polaroidkamera är en utmaning och vi får också höra varför och hur Dan Isaac vill ge sig i kast med det.
Välkommen att anmäla dig till fotokvällen på info@abecitakonst.se senast måndag 27/9.
Pris 150 kr, betalas på plats.

Då restriktionerna för inomhusevenemang släpps 29/9 har vi möjlighet att ta emot fler anmälningar, dock är det givetvis begränsningar i hur många som får plats – så dröj inte med din anmälan! Vi fortsätter hålla våra event så trygga som möjligt och ber dig därför att hålla dig hemma om du har minsta symptom.

Vi ser fram emot denna kväll!