Fotokvällar

Museet anordnar inspirerande fotokvällar där du träffar aktuella fotografer som under två timmar håller föredrag med bildvisning och frågestund.

Tid: 18.30-20.30, kostnad: 150 kr

Läs mer nedan om aktuella fotokvällar och anmäl er!

Museet håller, före fotokväll, öppet till kl 18.30 så att du som besökare har chans att se utställningar i samband med en fotokväll. Kom tidigt så att du hinner se utställningen innan föredraget börjar!


Giganternas afton – Erik Johansson och Per-Anders Pettersson på samma kväll

14 september 2023 kl 18:30

Giganternas afton – Erik Johansson och Per-Anders Pettersson på samma kväll

 

OBS! Denna fotokväll är fullbokad men det finns möjlighet att sätta upp sig på reservlista. För de som ändå gärna vill komma och höra Erik och Per-Anders berätta om sina utställningar, har vi nu möjlighet att erbjuda en extrainsatt guidning med huvudpersonerna. Denna guidning sker samma dag, kl 15.00-16.30 och kräver föranmälan snarast.

Mycket begränsat antal platser, anmäl till info@abecitakonst.se snarast.

Pris: 135 kr, entré, guidning och kaffe/te ingår.

Välkommen med din anmälan till detta unika tillfälle!

 

FULLBOKAT: Denna speciella kväll har vi två stora namn inom fotografi – Erik Johansson och Per-Anders Pettersson. De har båda var sin utställning på museet som visas fram t o m 24 september, de är båda internationellt kända och de är båda mycket intressanta föredragshållare. Vi är glada att kunna ge plats för dem båda under denna kväll – och givetvis har vi en något längre paus med kaffe och fralla för att man ska hinna äta, smälta intryck och prata med varandra. Vi får lära känna fotograferna närmare, vi får gå på djupet vad gäller deras utställningar och vi får se nya projekt som de arbetar med. Ordningen på föredragen under kvällen är ej bestämda ännu men var och en av fotograferna håller föredrag under en timme var, med fikapausen mellan dem.

Var: Abecita Popkonst & Foto
När: Torsdag 14/9 kl 18.30- 21.00

Hur: Anmälan till info@abecitakonst.se senast 11/9 – begränsat antal platser.

Pris: 200 kr för just denna kväll, betalas i kassan vid ankomst.

 

Varmt välkommen!