Fotokvällar

Museet anordnar inspirerande fotokvällar där du träffar aktuella fotografer som under två timmar håller föredrag med bildvisning och frågestund.

Tid: 18.30-20.30, kostnad: 150 kr

Läs mer nedan om aktuella fotokvällar och anmäl er!

Museet håller, före fotokväll, öppet till kl 18.30 så att du som besökare har chans att se utställningar i samband med en fotokväll. Kom tidigt så att du hinner se utställningen innan föredraget börjar!


Höstens första fotokväll – kulturchef Ida Burén

15 september 2022 kl 18.30-20.30

Vi är glada att vi kan börja med våra fotokvällar igen! Vi kommer återigen att ha ostfralla- och kaffepaus och vi hoppas att höstens program ska tilltala många. Först ut är Ida Burén som är kulturchef i Borås. Vi är nyfikna på hur staden tänker kring sin unika kulturprofil – konst och kultur i Borås har blivit en faktor som lyfter hela staden. Hur arbetar staden, hur tänker de? Ida berättar om stadens kulturprogram som har målbilden att ”Kulturen berikar Boråsarnas liv och har nationell och internationell lyskraft”. Kulturprogrammet har tre övergripande kulturstrategier som stöttar målbilden. Kultur i hela Borås,  Bredda med kultur och utmana med kultur. Ida kommer även berätta om arbetet som pågår baserat på Utvecklingsstrategin för Konststaden Borås. Kom och lyssna!

Föranmälan senast 13 september, meddela antal besökare och eventuell allergi vad gäller gluten eller laktos.
Anmäl till info@abecitakonst.se

Pris 150 kr, betalas vid ankomst.

Välkommen!