Fotokvällar

Museet anordnar inspirerande fotokvällar där du träffar aktuella fotografer som under två timmar håller föredrag med bildvisning och frågestund.

Tid: 18.30-20.30, kostnad: 150 kr

Läs mer nedan om aktuella fotokvällar och anmäl er!

Museet håller, före fotokväll, öppet till kl 18.30 så att du som besökare har chans att se utställningar i samband med en fotokväll. Kom tidigt så att du hinner se utställningen innan föredraget börjar!


Karolina Henke – Allkonstnären Karolina & Back to Nature

11 februari 2016 kl 18:30-20:30

Karolina Henke berättar om utställningen Back to Nature samt om sina nuvarande projekt och resan dit. Hon är ett energiknippe som alltid levererar.

Karolina Henke har en unik förmåga att styra sina modeller till starka personliga uttryck. Hon är kreativ, öppen och arbetar alltid hårt med sitt team för att nå det övre högra hörnet av konstnärlig integritet och kommersiell framgång. I hennes arbete ingår barnfotografi, mode, film och utställningar.

Karolina Henke har mångårig erfarenhet som fotograf inom reklam, utställning och mode. Hon började sin karriär som assistent till den amerikanska fotografen Andres Serrano. Sedan slutet av 1990-talet har hon varit engagerad i projekt för t.ex. NK, Nokia, IKEA, Polarn & Pyret, H & M, La Petite Magazine och Kungliga Operan.