Fotokvällar

Museet anordnar inspirerande fotokvällar där du träffar aktuella fotografer som under två timmar håller föredrag med bildvisning och frågestund.

Tid: 18.30-20.30, kostnad: 150 kr

Läs mer nedan om aktuella fotokvällar och anmäl er!

Museet håller, före fotokväll, öppet till kl 18.30 så att du som besökare har chans att se utställningar i samband med en fotokväll. Kom tidigt så att du hinner se utställningen innan föredraget börjar!


Mats Alfredsson – Kuba

6 februari 2020 kl 18.30-20.30

Streetfotografen Mats Alfredsson var nyligen på Kuba och nu vill han dela med sig av sina upplevelser. Han kommer att ta oss med genom Havannas vindlande gränder och låta oss komma nära de öppna människorna och de latinska rytmerna. Vi kommer att vandra runt i den vackra kuststaden Cienfuegos och besöka tobaksplantager i Viñales Valley för att få en smak av den ikoniska kubanska cigarren. Självklart tar han oss vidare till kolonialstadens Trinidads kullerstensgator och det fantastiska folklivet.

Mats lovar att ta oss in i en helt annan värld fylld av öppenhet, musik och amerikanska 50-talsbilar. Det är en värld fylld av fascinerande historia där dåtid och nutid smälter samman i en helt ny verklighet.