Fotokvällar

Museet anordnar inspirerande fotokvällar där du träffar aktuella fotografer som under två timmar håller föredrag med bildvisning och frågestund.

Tid: 18.30-20.30, kostnad: 150 kr

Läs mer nedan om aktuella fotokvällar och anmäl er!

Museet håller, före fotokväll, öppet till kl 18.30 så att du som besökare har chans att se utställningar i samband med en fotokväll. Kom tidigt så att du hinner se utställningen innan föredraget börjar!


Mats Alfredsson och Claes Hillén om streetfoto

2 september 2021 kl 18.30-20.30

Vi är tillbaka med våra fotokvällar – och som vi har längtat!

Denna kväll kommer att bjuda på rolig, intressant och inspirerande bildvisning och berättelser av inte mindre än två streetfotografer.

Mats Alfredsson, känd och uppskattad föreläsare och fotograf, har blivit ombedd av Abecita Popkonst & Foto att ansvara för vår nya permanenta arena för streetfoto – ”Room for street”. Mats Alfredsson håller i detta initiativ och bjuder in fotografer från hela Sverige för att ställa ut på museet. Först ut på är Claes Hillén från Göteborg med sin utställning ”Gatans karaktärer.

Mats kommer på denna fotokväll att börja med att berätta om ”Room for street” och därefter får vi höra Claes Hillén berätta om utställningen ”Gatans karaktärer” och om sitt fotograferande.

Endast föranmälan!
Anmälan till våra fotokvällar görs till info@abecitakonst.se
Pris 150 kr
Kaffe/te och fralla serveras under kvällen

Välkommen!