INSTÄLLT! MODE MÖTER KONST

2 april 2020 - 2 april 2020
kl. 18.30

”Mode möter konst” är framflyttad till obestämt datum!

Med anledning av omständigheterna kring Coronaviruset väljer vi på Abecita Konstmuseum i fullt samråd med JoelJolina att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och skjuta upp vår modevisning på Abecita Konstmuseum. Vi känner glädje och tacksamhet över det stora intresset för eventet och hoppas att vi kan få möjlighet att planera in ett nytt datum längre fram – i dagsläget vet vi dock inte när detta kan bli. 

Michaéla Faily
Museichef
Abecita Konstmuseum

MODE MÖTER KONST-
Joel Jolina visar vårens mode på Abecita Konstmuseum!

Vi vill bjuda in dig till en upplevelse där vårens lekfulla mode visas bland popkonst och modern fotokonst i en unik miljö. Mode och konst inspirerar ständigt varandra och i vårens stora modevisning får vi se några av Borås mest framstående multibrandbutiker bjuda på vårmode för henne & honom hos ett av våra främsta museer.

Vi börjar med enklare förtäring och mingel kl 18:30 och därefter börjar visningen, som följs upp av en presentation av plagg och outfits – kanske hittar du där vårens nya garderobsfavorit? För dig som vill passa på att se fotoutställningarna på museet är före eller efter visningen ett perfekt tillfälle att gå runt och titta på modefoto, landskap, Studio 54 och foton från Colin Nutleys filminspelningar.

När: Torsdag 2 april kl. 18:30

Var: Abecita Konstmuseum

Hur: Inspiration, musik, mode, konst och förtäring – kan det bli bättre?

Platser är begränsade, anmälan krävs därför till info@abecitakonst.se senast tisdag 31 mars.