Fotokvällar

Museet anordnar inspirerande fotokvällar där du träffar aktuella fotografer som under två timmar håller föredrag med bildvisning och frågestund.

Tid: 18.30-20.30, kostnad: 150 kr

Läs mer nedan om aktuella fotokvällar och anmäl er!

Museet håller, före fotokväll, öppet till kl 18.30 så att du som besökare har chans att se utställningar i samband med en fotokväll. Kom tidigt så att du hinner se utställningen innan föredraget börjar!


PK Mahanandia

6 december 2018 kl 18.30-20.30

EXTRAINSATT JUL-FOTOKVÄLL MED PK MAHANANDIA SOM BERÄTTAR OM SIN RESA PÅ CYKEL FRÅN INDIEN TILL BORÅS – FÖR KÄRLEKENS SKULL!

I december är vi många som tänder ljus, tänker på nära och kära och lyssnar på budskap om ljus och hopp. Vad kan passa bättre än en fotokväll med PK Mahanandia som är välkänd för sin fantastiska berättelse om kärlek, hopp och uthållighet – och en lång cykeltur? Denna berättelse handlar om ett ungt par som träffas på ett torg i New Delhi, blir kära vid första ögonkastet och som efter en tids åtskillnad förenas igen då PK cyklat från Indien till Borås för att träffa sin älskade.

Kom till en trivsam kväll med oss på Abecita Konstmuseum, lyssna på denna extraordinära historia och njut av en annorlunda torsdag!

Anmäl er till denna fotokväll genom att maila till info@abecitakonst.se – senaste anmälningsdag är måndag 3:e december 2018.