Fotokvällar

Museet anordnar inspirerande fotokvällar där du träffar aktuella fotografer som under två timmar håller föredrag med bildvisning och frågestund.

Tid: 18.30-20.30, kostnad: 150 kr

Läs mer nedan om aktuella fotokvällar och anmäl er!

Museet håller, före fotokväll, öppet till kl 18.30 så att du som besökare har chans att se utställningar i samband med en fotokväll. Kom tidigt så att du hinner se utställningen innan föredraget börjar!


Quiz-kväll – INSTÄLLD!

22 november 2018 kl 18.30-20.30

DETTA EVENT ÄR INSTÄLLT!

 

 

På vårt stora event i november kommer vi att ha en quiz-kväll!

Quiz, eller frågesport, är något som passar alla! Vi har lagt vantarna på en duktig Quizmaster som kommer till oss och har en frågesportskväll om konst – Christina Thordén. Hon kommer att bjuda på en utmanande och rolig frågesport där frågorna passar för kunskap på alla nivåer och för alla åldrar!

Anmäl er ett helt gäng och tävla eller kom ensam och bidra med dina kunskaper i ett lag med nya härliga lagkamrater. Kunskap om stort som smått inom konstens värld välkomnas!

Alla i det vinnande laget får var sitt årskort till Abecita Konstmuseum och en fin fotobok. Vi ser fram emot en mycket rolig, spännande och lärorik kväll!

Anmäl er till denna kväll genom att maila till info@abecitakonst.se – senaste anmälningsdag är måndag 19:e november 2018. Platserna är mer begränsade än våra vanliga event så anmäl så snart som möjligt!