Fotokvällar

Museet anordnar inspirerande fotokvällar där du träffar aktuella fotografer som under två timmar håller föredrag med bildvisning och frågestund.

Tid: 18.30-20.30, kostnad: 150 kr

Läs mer nedan om aktuella fotokvällar och anmäl er!

Museet håller, före fotokväll, öppet till kl 18.30 så att du som besökare har chans att se utställningar i samband med en fotokväll. Kom tidigt så att du hinner se utställningen innan föredraget börjar!


Emma Svensson – Rockfoto

25 september 2014 kl 18:30-20:30

Fotografen Emma Svensson fotograferade av en slump sin första konsert som 19-åring på en konsert med Mando Diao. ”Det var magi, förälskelse och adrenalinkick på samma gång, jag hade aldrig upplevt en sådan känsla innan” berättar Emma som gick hem och startade Rockfoto, en sajt på nätet där hon samlade sina bilder som sedan växte till Sveriges största bildbyrå för konsertbilder.

Hon berättar om sina framgångar och äventyr, men också om baksidorna med sitt arbete. Emma delar också med sig av sina tips om hur man utvecklas som fotograf, även då man redan fotograferat de största världsartisterna i modern tid. Och självklart visar hon upp sina bilder, pratar om sina egna favoriter och historierna bakom dessa.