Workhop: Resefotografi med Jens Lennartsson

25 april 2015 - 25 april 2015
kl. 09:00–18:00

Vill du lära dig att ta fantastiska resebilder? Kanske våga gå lite närmre de människor du fotograferar och faktiskt möta dem?

Av Jens Lennartsson, internationell resefotograf och lärare inom resefotografi sedan tio år, får du tips och inspiration som gör att du kan ta ditt resefotograferande till en helt ny nivå.

Deltagarna får i uppgift att ta med sig 10 bilder till workshopen, utskrivna i minst A4-format. Bilderna ska berätta om en plats – en stad, en stadsdel eller en gata – med dess folk och detaljer.


 

Dina bilder ställs ut på Abecita Konstmuseum.
Samtliga deltagare som genomför workshopen kommer att få tre utvalda bilder som under en månad hängs på Abecita Konstmuseum. Format 30×45 cm. Några bilder som sticker ut lite extra görs i större format, 50×75 cm.

 

Förkunskaper
Grundläggande vana att fotografera och att hantera en kamera.

 

Utrustningskrav
Ta med dig egen kamera.

 

Antal platser
15 st

 

Tid
Lördag 25 april 09.00–18.00

 

Plats
Abecita Konstmuseum

 

Pris
3000:-
300:- betalas i förskott i samband med anmälan.
Resterande avgift betalas i samband med kursen.
Vid avbokning tidigare än tre veckor före kursen betalas avgiften tillbaka.

En anmälan till Abecita Photo Academys utbildningar är bindande. För avbokning mindre än två veckor före kursstart debiteras halva kursavgiften och väljer du att sluta en redan påbörjad kurs betalar vi inte tillbaka någon del av kursavgiften.

Anmälan
Vill du anmäla dig till workshopen, klicka HÄR.

 

Workshopledare
Jens Lennartsson

Jens Lennartsson är en självlärd fotograf  baserad i Malmö/Köpenhamn. Hans erfarenheter från sin tidigare karriär som pressfotograf kommer väl till hands i hans mera kommersiella rese- och livsstilsfotografier. Några av hans kunder är IKEA, Vagabond och Visit Barbados. Han skriver om resande och  den mänskliga sidan av att fotografera på The Zen Photographer. Besök honom på www.jenslennartsson.com.