Workshop: Bröllopsfotografi med Benny Ottosson

9 november 2013, kl 09.00 – 17.00

Att fotografera ett bröllop är fantastiskt på många sätt. Det kan också vara lite pirrigt. Du får bara en chans så allt måste ju klaffa.

På denna workshop lär bröllopsfotografen Benny Ottosson dig hur du bäst fångar den stora dagen och är trygg i det du gör.

Benny visar hur du utnyttjar miljön och ljuset för att lyfta fram ditt motiv. Vad gör du om det regnar, vad är klokt att ha i kameraväskan och hur arbetar du med ett nervöst och stelt brudpar? Du får kunskap om ljus, komposition och posering. Vi går igenom hur du tar vackra porträtt, romantiska närbilder, gruppbilder och förstås fantastiska parbilder. Under hela dagen jobbar vi med bröllopsklädda modeller.

 

Dina bilder ställs ut på Abecita Konstmuseum.
Samtliga deltagare som genomför workshopen kommer att få tre utvalda bilder som under en månad hängs på Abecita Konstmuseum. Format 30×45 cm. Av dessa väljs en vinnande fotograf ut. Vinnaren kommer under samma tid att få ställa ut upp till tio bilder i större format.

 

Förkunskaper
För dig som behärskar din kamera och kan grundläggande teknik.

 

Tid
Lördag den 9 november, klockan 09.00 – 18.00

 

Plats
Abecita Konstmuseum

 

Pris
3000:-
300:- betalas i förskott i samband med anmälan.
Resterande avgift betalas i samband med kursen.
Vid avbokning tidigare än tre veckor före kursen, betalas avgiften tillbaka.

En anmälan till Abecita Photo Academys utbildningar är bindande. För avbokning mindre än två veckor före kursstart debiteras halva kursavgiften och väljer du att sluta en redan påbörjad kurs betalar vi inte tillbaka någon del av kursavgiften.

 

Kursledare
Benny Ottosson

 

Benny Ottoson – en av landets mest rutinerade bröllopsfotografer och lärare.
Benny Ottosson är en mycket skicklig bröllopsfotograf som är flitigt anlitad både i Sverige och Norge. Han är en van pedagog och arrangerar mycket uppskattade workshops i hela Skandinavien.

Benny brinner för utmaningen att använda alla sorters ljus. Han tycker om de psykologiska delarna med att fotografera människor och vill att alla delar i bilden ska bli bra och se proffsiga ut. Han vill att det ska vara kul att bli fotograferad eller gå på en workshop med honom. Det ska helt enkelt vara en upplevelse.

Benny arrangerar workshops under namnet TrainingZONE.se
Du hittar också Benny på OttossonPhoto.com