Workshop: Fotografera gatukonst på No Limit i Borås

7 september 2014 - 7 september 2014
kl. 14.00-16.00

Nu har du en möjlighet att fotografera konst när den skapas på gatan. Gatukonst.se bjuder tillsammans med No Limit och Abecita Kostmuseum in dig till Sveriges främsta gatukonstfestival 4-7 september. Diskutera, fotografera och ställ sedan ut dina bilder.

Vi träffas fredagen 5 september för en workshop där vi under två timmar pratar om vad det innebär att fotografera gatukonst. Vi tar upp både teori och grunden för det praktiska arbetet – och kollar förstås in mänger av bilder.

Lördagen 6 september inleds med arbete på plats. Det är nu du har chansen att fotografera det du ser under festivalen. Magnus och Benke finns tillgängliga under dagen för frågor och råd.

Vi träffas på kvällen för att diskutera resultatet och gör ett urval av dina bilder. Bilderna printas direkt och ställs ut dagen efter på Abecita Konstmuseum. En jury delar ut priser till de verk som anses sticka ut.

Köp din biljett på Ticnet.se!

 

Dina bilder ställs ut på Abecita Konstmuseum.
Samtliga deltagare som genomför workshopen kommer att få ställa ut några utvalda bilder som under en månad hängs på Abecita Konstmuseum.

 

Förkunskaper
Det krävs inga förkunskaper för denna kurs.

 

Tid
Fredagen 5 september kl. 14.00-16.00. Eget arbete under lördagen den 6 september med återsamling kl 16.00-18.00 för urval och diskussion.

 

Plats
Vi utgår från Abecita Konstmuseum.

 

Pris
500 kronor

 

Workshopledare
Arbetet leds av Benke Carlsson och Magnus Wallström från gatukonst.se.

Magnus är grundare av gatukonst.se och aktiv inom Galleri Momangen och alternativhuset Cyklopen. Benke är författare till böckerna ”Street Art Stockholm”, ”Svensk punk – Varför tror du vi låter som vi låter…” och ”Street Art Cookbook”.

Gatukonst.se är Sveriges största, om inte enda, webbplats som kontinuerligt bevakar samtidens kanske mest spännande konströrelser – gatukonst och graffiti.

Köp din biljett på Ticnet.se!